Sztárok

Bréking: Kisfia lesz Gombos Edinának

Gombos Edina és családja egyelőre még hármasban pihent, ám hamarosan megérkezik a család legifjabb tagja.

Áprilisban érkezik Gombos Edináék második gyermeke, akit szülein kívül a nővére, Miranda is nagyon vár már. Edina igyekszik sokat pihenni, ezért is utazott családjával a Bükkbe, hogy egy kicsit kikapcsolódjanak. Bár nem indult zökkenőmentesen a terhessége, az Aktív műsorvezetője elárulta, sokkal jobban viseli második várandósságát, ezért szeretne is képernyőn maradni, amíg csak lehet. 

Megnézem
Összes kép (1)

“Nagyon megörültünk, mikor kiderült, hogy kisbaba érkezik hozzánk. Mivel jól viselem a terhességet, úgy tervezem, hogy február végéig dolgozom, utána pedig a babavárásé lesz a főszerep. Persze, addig is megpróbálok minél több időt pihenni és a hármasban tölteni a kis családommal” – árulta el Edina, akinek hatéves kislánya is igazi felnőttként fogadja, hogy hamarosan nagy tesó lesz. “Hála Istennek, Miri megérti azt, hogy mama korábban elfárad,  olyankor megsimogatja a pocakomat, és azt mondja: pihenj mama, addig én játszom!”

UPDATE: Az Aktív kamerái előtt tudta meg a műsor háziasszonya, hogy lánya után hamarosan kisfiúval bővül a család. Bár Edina biztosra vette, hogy kislányt hord a szíve alatt, boldogan vette tudomásul, hogy végre teljesül férje régi álma és hamarosan megszűnik a nőuralom a családban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top