Sztárok

Még csak 12 éves, de már piszkosul érti a divatot Bekchamék Romeója

Le sem tagadhatná szüleit Romeo Beckham, aki Victoria és David Beckham után szintén betört a divatiparba.

Anyja néhány év alatt a világ egyik legbefolyásosabb tervezőjévé nőtte ki magát, apja pedig mindmáig a világ egyik legjóképűbb exfocista modellje. Victoria és David tökéletes génjei pedig vitathatatlanul továbböröklődtek gyermekeikben. Nemcsak nagyobbik fiuk, Brooklyn, de most már a kisöccse is felírta nevét a divatvilág képzeletbeli égboltjára. A 12 éves kis srácra már tavaly felfigyelt az egyik legnagyobb divatcég, a Burberry, idén pedig újra felkérték, hogy vegyen részt a karácsonyi kampányukban írja a Daily Mail.

Mégcsak 12 éves, de már piszkosul érti a divatot Bekchamék Romeoja

A londoni bemutatón egyértelműen ellopta a show-t mindenki elől: a munkatársai áradoztak a kiskamaszról, aki igazi úri eleganciával viselte szmokingját, szülei pedig a háttérbe húzódva, büszkén támogatták fiukat a sikerben. “Hatalmas öröm volt számomra újra Romeóval dolgozni  elképesztő vonzereje van, stílusos, és hihetetlenül energikus. Büszke vagyok rá, hogy vezető szerepe van az ünnepi kampányunkban” – nyilatkozta róla a világmárka vezető tervezője, Christopher Bailey.

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top