Sztárok

Csúszós talajra tévedt az Irigy Hónaljmirigy – galéria

Tütüben, pálinkával ünnepelték új albumukat az Irigy Hónaljmirigy tagjai.

Különleges módon ünnepelték legújabb, jubileumi albumuk megjelenését az IHM tagjai, akik a Jégteraszon tütüben, egy vicces revüshow-val léptek alkalmi pontozóik, a Compact Disco tagjai elé, akik – egy paródia keretében – szintén felkerültek a Válogatás “nélküli” lemezre. “Szinte napra pontosan 20 évvel ezelőtt, 1994-ben jelent meg az első lemezünk, a Fetrengés. Azóta túl vagyunk rengeteg albumon, kis koncerten, nagy koncerten, fantasztikus két évtized áll mögöttünk. Az új lemezen az elmúlt évek paródiái szerepelnek, köztük a Compact Disco is, akik velünk ünnepeltek ezen a különleges napon. Koccintottunk is velük a lemez megjelenésére: pálinkával és Ági szörppel” – idézte fel Sipos Peti, aki nemrégiben a Sztárban sztárban is megmutatta sokoldalúságát.

Csúszós talajra tévedt az Irigy Hónaljmirigy - galéria

A jégtáncversenyt végül nem ő, hanem – legnagyobb meglepetésére – Varga Győző és Kabai Laci nyerte. “Néhányszor már kimerészkedtem a jégre, de a csúszkálás nem az erősségem. Lacival mi nyertük a jégtáncrevüt, amit egyrészt a tehetségemnek, másrészt a csinos tütümnek köszönhetünk” – mondta nevetve a mirigyes, aki társaival már gőzerővel készül a jövő év végi, 25. születésnapi koncertjükre.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top