Sztárok

Ki nem találod, milyen sorozatot indít Rubint Réka!

Rubint Réka nagy fába vágta a fejszéjét: a fitneszedző már nemcsak Alakreform táborokat és edzéseket tart, hanem motivációs előadásokat is. A háromgyermekes édesanya arról mesélt, miért döntött úgy, hogy úgynevezett "lélekerősítő" sorozatot indít.

Rubint Réka és Schobert Norbi Fortuna kegyeltjei, ha valakiknek, hát nekik nem lehet okuk panaszra: az Update termékek már nemcsak Magyarországon, hanem külföldön is hatalmas népszerűségnek örvendenek, néhány nappal ezelőtt mi is beszámoltunk arról, hogy az Egyesült Királyságban hamarosan újabb ötven bolt nyílik. Hazai és külföldi táborok, magazin, boltok, telt házas edzések, na és persze a tőzsde – szinte mindent elértek már, így akár meg is pihenhetnének. De nem teszik, ennek egyik ékes bizonyítéka Réka legújabb vállalkozása, a motivációs előadás-sorozat, amely hamarosan útjára indul.

“Az ötletet mindig a rajongóink, követőink adják, az ő kéréseiknek eleget téve fejlesztjük a termékeket, dolgozzuk ki a magazint, és állítjuk össze a táborokat. Az előadás-sorozattal tulajdonképpen az a célom, hogy – a saját tapasztalataimon okulva – olyan segítséget nyújtsak nekik, ami hozzásegíti őket egy boldogabb élethez. A test és a lélek harmóniája nagyon fontos, ahhoz, hogy jól érezd magad a testedben, lelkileg is egyensúlyban kell lenned. Ez nem közhely, ez a színtiszta igazság” – nyilatkozta a Nők Lapja Cafénak Rubint Réka, hozzátéve: idén egy előadást szervez, januártól azonban több időpontban, és reményei szerint az ország több helyszínén hirdetheti majd a testi-lelki egyensúly fontosságát.

A fitneszedző azt is elárulta, hogy 2015 elején új ötletüket is megvalósítják férjével, Norbival. “Szeretnénk segíteni a túlsúlyos embereken, hogy ők is teljes életet élhessenek, ezért az év elején elindítjuk az ingyenes edzéseket. Egy roadshow keretein belül ellátogatunk az ország különböző pontjaira, és megmozgatjuk az embereket.”

Fotó: Rubint Réka Facebook-oldala
Fotó: Rubint Réka Facebook-oldala

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top