Sztárok

Várkonyi Andi 40 éves lett – galéria

Bochkor Gábor márciusban lett ötven, párja, a Tények műsorvezetője a mai napon negyvenéves. Mindketten azt mondják, az a legjobb, hogy ebből kilencet együtt töltöttek, hetet már a gyermekükkel, Nórival. A Nők Lapja Café csapata sok-sok boldogságot, jó egészséget kíván Andinak, s reméljük, neki is tetszik az ajándékunk, a róla készített képgaléria.
Várkonyi Andrea 40

A gimnáziumi tablókép – Kevesen tudják, de Andinak most is ilyen göndör a haja, viszont minden hajmosás után gondosan kiegyenesíti.

Várkonyi Andrea 40

Orvosból lett médiaszakember – A Várkonyi lányokra nagy hatással voltak szüleik, így nem is csoda, hogy követték a példájukat, és nemcsak Andi, hanem testvére, Eszter is orvosi diplomát szerzett. Andi végül a média világában kötött ki!

Várkonyi Andrea 40

Némán koncentrál – Gyerekként sem akart megszólalni, egészen pontosan kétéves koráig nem volt hajlandó erre. Azután viszont már be nem állt a szája. Csak később derült ki, hogy némelyik beszédhang képzésével problémája van, így éveken át logopédushoz járt.

Várkonyi Andrea 40

Fiús gyerek volt – Ezt a képet elnézve szinte hihetetlen, hogy sokáig fiúnak nézték. “Talán azért sikerültem olyan fiúsra, mert második gyerekként már nagyon fiút akartak a szüleim!” Andi egyébként az óvó nénik kedvence lett, csupán egy baj volt vele: nagyon rossz evőnek bizonyult. Ugyanakkor már ezekben az években is sokat szerepelt, az óvodai műsorok állandó szavalójaként.

Várkonyi Andrea 40

Sztárcsapat – 2002-ben került a Tényekhez, először Pachmann Péter oldalán vezette a hétvégi híradást. Később Azurák Csabával a hétköznapi Tényeket.

Várkonyi Andrea 40

Vagányak – A tévében visszafogott, komoly nő, ám a magánéletben élvezi az életet, szexi és vagány. Kipróbálta az autóversenyzést, pontosabban a rallyt is, és tetszett neki, még versenyeken is indult.

Várkonyi Andi 40 éves lett - galéria

Két férfi van az életében – A párja, Bochkor Gábor és az édesapja. “Nagyon apás vagyok! Apukám már gyerekkoromban rettentően élvezte, hogy érdekelnek a műszaki dolgok, ezért örökösen együtt bütyköltünk valamit. Bár gyakran szigorú volt, a mai napig imádom!”

Várkonyi Andi 40 éves lett - galéria

Jó barátok – Számos hírességgel jóban van Andi, például Dobó Katával, de a legjobb barátnője Liptai Claudia. Mindent tudnak egymásról, megnevettetik, bátorítják, ha a sors úgy hozza, vigasztalják egymást. És minden évben egyszer elmennek közösen nyaralni.

Várkonyi Andi 40 éves lett - galéria

Gyakran együtt, olykor külön – Bizony, külön, például amikor Andi Szegedre utazik az egyetemre, ahol pszichológiát tanul levelező tagozaton. “Most ért olyan fázisba az életem és a kislányom életkora, hogy a régi kedvencemmel, a pszichológiával mélyebben foglalkozzam. 40 éves vagyok… Amikor az egyetemre megyek, viszem a kislányomat is, és amíg én iskolában vagyok, addig ő az ott élő unokatestvéreivel játszhat.”

Várkonyi Andi 40 éves lett - galéria

Andi és Nóra beugrottak a Music FM-be – Itt dolgozik ugyanis Bochkor Gábor.
(fotó: Várkonyi Andrea hivatalos Facebook oldala)

Várkonyi Andi 40 éves lett - galéria

Így kerek nekik a világ
(fotó: Várkonyi Andrea/TMC)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top