Sztárok

Rá se ismerni Rékasi Károlyra

Rékasi Károly is rákapott a közösségi médiára. Egy biztos, "A nap legszórakoztatóbb fotója" képzeletbeli díj egyértelműen az övé. Mutatjuk, miről beszélünk.

Rékasi Károlya Barátok köztben alakított karaktere, Bartha Zsolt miatt – rosszfiúként és gengszterként égett be az emberek emlékezetébe (és retinájába) – vagy bármiként, de nem bajuszt viselő férfiként. Amíg nem láttam a képet, nem volt a lelki szemeim előtt a bajuszos Rékasi, miután pedig megláttam, hát… nagyot mosolyogtam, és ezzel szerintem nem vagyok egyedül. Pikali Gerda kedvese újabban aktív felhasználója a legnagyobb közösségi oldalnak, hivatalos profilján rendszeresen tesz közzé posztokat. Legújabb bejegyzésében készülő darabjára hívta fel rajongói figyelmét, írásához pedig egy képet is mellékelt.Tamási Áron: Csalóka szivárvány. 15-én premier, ma az első jelmezes próba… Frász, szorongás…” És akkor jöjjön a nap legjobb fotója – ti mit gondoltok: bajusszal, vagy inkább nélküle?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top