Sztárok

Kiderült Szabó Zsófi féltve őrzött titka

Szabó Zsófi olyat tett, mint még soha: betekintést engedett a lelke – ahogy ő fogalmazott – "legmélyebb bugyraiba". A színésznő-műsorvezető a közösségi oldalán közzétett legújabb bejegyzésével alaposan meglepte követőit – és persze minket is.

Meglepődtünk, mégpedig azért, mert egészen idáig nem tudtuk, hogy Szabó Zsófi nemcsak színésznőként és műsorvezetőként remekel, de egy másik művészeti ágban is jeleskedik. Az RTL II-n futó After X műsorvezetője a közösségi oldalán számolt be rajongóinak arról, hogy valamikor régen versírással is próbálkozott – a bejegyzéséből sajnos nem derül ki, hogy ez az egyetlen költemény, amit írt, vagy lapul még néhány vers a fiókjában. “Ma lelkem legmélyebb bugyrából kell valamit megmutatnom…mert így érzem…16 éves voltam, amikor ezt a verset írtam.”

Hamis mosoly

Soha sem gondolnád, mikor mosolygok vajon tényleg boldog vagyok e… Minden örömnek látszó pillantásom vajon tényleg igaz e… Hát tudd meg…
Nem igaz,
nem őszinte,
nem boldog… Sőt mi több,
keserves,
fájó,
hazug.
Mosolygok a világnak hisz miért ne mosolyognék… Higgye mindenki azt, a napjaim boldogok még…
Zokogok belül,meghalok…
Míg te csak annyit látsz,mosolygok.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top