Sztárok

Meghökkentő ajánlatot kapott Sarka Kata

Sarka Kata rengeteg felkérést kap, ám – érthető módon – nem mindet tudja elvállalni. Van, amelyiket nem is akarja; a legutóbbi, egészen elképesztő ajánlatra is nemet mondott.

Az óriásdekoltázzsal bálozó Sarka Kata a közösségi oldalán számolt be arról, hogy a minap meglehetősen furcsa ajánlatot kapott: egy követője arra kérte, hadd fotózza le a talpát. Igen, jól olvastátok, a talpát. Na persze nem ingyen, hanem némi anyagi juttatásért cserébe.

Mutatnánk az említett felhívást:

Fotó: Sarka Kata Facebook
Fotó: Sarka Kata Facebook-oldala

A bejegyzést látva természetesen rögtön megkerestük Katát, aki lapunknak elárulta, hogy – miután közzétette az említett posztot – szemrehányó üzenetet kapott annak írójától. “Számtalan ehhez hasonló »felkérést« kaptam már, volt, aki a lábujjaimat akarta lefotózni, ám arra – egészen idáig – nem volt példa, hogy valaki a talpamat szerette volna megörökíteni. Az említett személytől kapott üzenet közzétételével az volt a célom, hogy elejét vegyem a további, ilyen jellegű megkereséseknek” – nyilatkozta a Nők Lapja Cafénak a modellből lett üzletasszony.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top