nlc.hu
Sztárok
Soha nem látott családi fotó került elő Victoria Beckhamről

Soha nem látott családi fotó került elő Victoria Beckhamről

Victoria Beckham az elmúlt években kezdett csak mosolyogni. Mostanra pedig szinte egyértelmű, hogy a mosolytalan évek mögött az imidzsépítés áll. Előkerült ugyanis egy gyerekkori fotó, amelyen mosolyog, mint a tejbetök.

Szombaton ünnepelte születésnapját Louise, az egykori Spice Girl húga, aki egy tüneményes gyerekkori fotóval köszöntötte húgát. “Az én csodálatos kishúgomnak születésnapjára. Nagyszerű édesanya vagy és a fantasztikus barát! Szeretlek! Victoria.”

Soha nem látott intom fotó került elő Victoria Beckhamről

A világ egyik legbefolyásosabb üzletasszonyává avanzsált 40 éves, egykori énekesnőt számtalan kritika érte az elmúlt években, amiért nyilvánosan soha senki nem látta mosolyogni, és mindig olyan, mint a Grumpy Cat. A négygyermekes anyukáról egyik barátja egyszer azt nyilatkozta, hogy Vic sosem szeretett mosolyogni, mert úgy érzi, bárgyún néz ki olyankor. “Ennek ellenére ő az egyik legviccesebb ember a világon” – állította a barát a Daily Mailnek, amit Victoria öniróniája is megerősít.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top