Sztárok

Nagy változás várható Korda Györgyék életében

Eladja a Korda házaspár a Velencei-tó partján lévő villát, amit 2009-ben vásároltak, hogy ez legyen a bázisuk. A háttérben Korda György betegsége állhat – írja a Blikk és a Bors is.

Kordáék szívüket-lelküket beletették a 400 négyzetméteres, hétszobás luxusvillába, 2011 nyarán pedig egy újságnak el­mond­ták, hogy soha többet nem akarnak költözködni, ez az utolsó házuk, életük végéig a Velencei-tó partján akarnak élni. Az élet azonban másképpen hozta. Klárikáék már ingatlanoldalakon árulják a villát. A változás valószínűleg Korda György egészségi állapotával hozható kapcsolatba: kórházban volt, és a fellépéseit le kellett mondania.

Az ingatlaniroda munkatársa megerősítette az információt. “A házaspár villájáról van szó, de egyebet a szerződés miatt nem árulhatunk el” – mondta a Blikknek. A házaspár ismerősi köréből származó információnk szerint bár az énekes szeretett a Velencei-tó partján élni, most éppen őmiatta akarnak megválni a háztól. Attól tartanak, az ingázás túlságosan fárasztó lenne számára – írja a lap.

Korda György egyébként jobban van, mi sem bizonyítja ezt inkább, mint hogy pókerközvetítéssel jelentkezett be a Sport TV csütörtöki adásában. Bár sokáig kétséges volt, hogy el tudja-e vállalni a műsort, végül örömmel ült kamera elé.”Valóban nem voltam túl jól a közelmúltban, de arról mindenkit biztosíthatok, hogy az imádott póker nem ma­radhat el” – mondta az énekes a Borsnak. 

Nagy változás várható Korda Györgyék életében

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top