Sztárok

Vége: válik Nagy Feró lánya

Véget ért Nagy Feró gyermekének házassága. Gaby hat évig volt együtt az Örökség együttes dobosával, Nagy Lászlóval, akivel békében szakítottak – írja a Bors.

A lap információi szerint Nagy Gaby énekesnő és férje, Nagy László már beadták a válókeresetet, az Örökség zenekar dobosa pedig már el is költözött a családi fészekből. “Hat évig voltunk együtt, de aztán másfelé ment az utunk. Nem szabad egy olyan kapcsolatban maradni, amelyben az ember nem érzi jól magát. Nincs veszekedés, barátként válunk, közös megegyezéssel. Tisztelem Lacit, szakmailag és emberileg is nagyra értékelem” – nyilatkozta a Borsnak Gaby, hozzátéve: szeretné, ha Laci megtalálná azt a nőt, akivel hosszú távon együtt marad. A lap természetesen Nagy Ferót is megkereste – az X-Faktor egykori mentora igencsak szűkszavú volt. “Elfogadom a döntését, felnőtt nő, úgy éli az életét, ahogy szerinte a legjobb” – mondta a zenész.

Nagy Feró és lánya, Gaby
Nagy Feró és lánya, Gaby

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top