Sztárok

Tiltólistára került Koncz Zsuzsa?

Koncz Zsuzsa szerint van olyan tévé, amelyik nem hajlandó őt képernyőre engedni – írja a Bors.

Koncz Zsuzsa 2010 óta nem kapott meghívást a közmédia műsoraiba, még a munkája apropóján sem – írja a Bors. “Nem tudom, de azt beszélik a városban, hogy a közmédiában névsorok vannak, és a K betűsök között én is ott vagyok” – mondta az egyik reggeli műsorban az énekesnő, akit a lap szeretett volna megkérdezni az üggyel kapcsolatban, de külföldi útjára hivatkozva nem kívánt nyilatkozni.

Az MTVA sajtóosztálya reagált a vádakra: “A közmédiában nem létezik olyan lista vagy irányelv, ami bárkit diszkriminálna, így Koncz Zsuzsa sem kerülhetett fel ilyen listára. Egy ilyen lista létezésének feltételezése is mélyen sértő a közmédia munkatársaira nézve. Továbbá valótlanság azt állítani, hogy Koncz Zsuzsa nem szerepelhet a közmédiában. A valóság ugyanis az, hogy Koncz Zsuzsa 2014-es koncertfelvétele sugárzásra került a közmédiában” – írta a lapnak a sajtóosztály munkatársa.

Tiltólistára került Koncz Zsuzsa?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top