Sztárok

Így érzi magát Berki Krisztián Costa Ricán

Már három hét eltelt azóta, hogy Berki Krisztián elutazott a tengerentúlra, az Éden Hotel új szériájának forgatására. Szerencsére az újdonsült műsorvezető szinte minden pillanatot megörökít, mi pedig összeszedtük nektek a legjobbakat.

A munka mellett némi pihenésre is jut ideje Costa Ricán Berki Krisztiánnak, aki alaposan dokumentálja is az ottlétet. Nézzétek meg velünk, milyen az élete a világ túlsó végén!

Berki már első Costa Rica-i posztjával ismét beírta magát a divattörténelembe, mikor hawaii mintás ing helyett hasonló stílusú fürdőnadrágot húzott, és így parádézott a tengerparton.

Berki Krisztián Costa Ricaról mutatott be mindenkinek

Ám egy olyan komoly sportember életéből, mint Berki, nem hiányozhat az edzés sem. Az elmúlt időben a képein legtöbbször felbukkanó partnere Jesus, a tréner, akivel három hét alatt jelentősen megnövelték a műsorvezető izomzatát.

Berki Krisztián Costa Ricaról mutatott be mindenkinek

De nem kell megijedni, Berki nem vált új emberré, a kedvesség még mindig nem az erőssége. Profilképét december első napján például egy bemutatós képre cserélte, ami nem is Costa Ricán készült és nem is túl kedves. Egyelőre nem tudjuk, hogy követőinek akar-e üzenni, vagy azt mutatja, mennyire nem érinti meg, hogy hivatalosan is beköszöntött a tél.

Berki Krisztián Costa Ricaról mutatott be mindenkinek

A kárörvendés egyébként nem áll távol tőle. Itt a bronzbarna Berki, tűző napsütésben, a medence széléről küld ironikus üzenetet haza.

Berki Krisztián Costa Ricaról mutatott be mindenkinek

Viszont akármennyire is pörgeti a macsót Costa Ricán, nem tudunk rá haragudni, amikor kiderül, hogy napi rendszerességgel beszél kislányával, Natasa Zselykével, akiről még több ezer kilométer távolságban is ilyen szuper képeket készít.

Berki Krisztián Costa Ricaról mutatott be mindenkinek

Személyes kedvencünk pedig az a kép, ami – ahogy magát nevezi – “a berki”-jelenség kvintesszenciáját foglalja magába. Ezen a művészi fotográfián Berki rejtélyes üzenetet küld. Egyszerre mutatja fel középső ujját, ami egy L betűt képez a fotóprogram által hozzárakott O V E betűk előtt, melyek között Berki feje egy plusz betűt képez. Tehát a szerző gondolhatott arra, hogy megalkotja a LOVE szót, vagy pedig a LOOVE ismeretlen kifejezést rakta össze. Csodálatos, imádjuk!

Berki Krisztián Costa Ricaról mutatott be mindenkinek
Fotó: Berki Krisztián Facebook / RC Media engedélyével
 
Hódi Pamela kislánykora óta a saját esküvőjéről álmodozik, ezért különösen érzékenyen érinti, hogy még nem érkezett el életében ez az esemény. Részletek itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top