Sztárok

Ötször élesztették újra Solymos Tónit

A közönség előtt titok volt, hogy Solymos Tóni harminc éven át súlyos szívbetegségben szenvedett, és hogy emiatt élete is veszélybe került: az énekes életmenő műtéten esett át – értesült a Story magazin.

Nagyon komoly operáción van túl az Expressz együttes frontembere, Solymos Tóni. A 71 éves zenész több mint három évtizeden keresztül szívbillentyűzavartól szenvedett, ami az évek során egyre súlyosbodott, olyannyira, hogy nemrég életveszélyes állapotba került miatta.

“Négyszer-ötször ütöttek ki újraélesztő készülékkel, végül már mentőhelikopterrel vittek a kórházba. Sőt szívkatéteres beavatkozásom is volt, de mindig bíztam abban, hogy a műtétig nem jutunk el. Végül mégis ez maradt az egyetlen megoldás” – mesélt megrázó élményéről a zenész a Story magazinban.

Ötször élesztették újra Solymos Tónit

Az életmenő operáció hat órán át tartott, közben a harmonikást műszívvel és lélegeztetőgéppel tartották életben, majd egy különleges módszerrel az orvosok újjáépítették a billentyűt.

Szerencsére a beavatkozás jól sikerült, és a zenész hamar felépült. Elmondása szerint azóta jobban figyel magára és sportol is.

További részletek a csütörtökön megjelenő Story magazinban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top