Sztárok

Éhesek maradtak Liptai Claudia vendégei

Különleges vacsorával kápráztatja el barátait Liptai Claudia hétfő este a TV2 Hal a tortán című gasztroshow-jában. A vendégek csak egy kivetnivalót találtak a menüben...

Liptai Claudia a James Bond-filmek mintájára készítette, és szolgálta fel a vacsorát, négy vendége, Till Attila, Bereczki Zoltán, Majoros Péter és Hajós András számára.

“Nagyon szeretem a James Bond-filmeket, és imádom azt a kifinomult eleganciát, melyet ez a közeg képvisel: a 70-es évek stílusát, a dizájnos terítéket és persze a finom gourmet fogásokat. Bevallom, kicsit megszenvedtem a konyhában, mert olyan ételeket választottam, melyeket korábban még nem készítettem. De nagy segítségemre volt a barátnőm, akivel ketten hoztuk össze a vacsorát” – árulta el a Borsnak műsorvezető – akinek nemrég gyerekkori álma vált valóra –, és még hozzátette: “olyan emberek jöttek el hozzám, akik fontosak számomra. Azt szerettem volna, ha jól érzik magukat, jókat esznek és egy jót beszélgetünk. Úgy érzem, ezt sikerült is összehoznom.”

A házigazdának talán egyedül az adagok mennyiségét nem sikerült tökéletesre fejlesztenie. A nagy étvágyú vendégek ettek volna még. Végül megoldották a problémát. “Egész nap arra készültem, hogy itt vacsorázom, úgyhogy nyilván az volt az egyetlen megoldás, hogy meg kellett mondani Claunak, kell még sütnie húst” – mondta a műsorban nevetve Majka, aki a többiekkel együtt kivonult a konyhába, ahol fazékból ette villával a krumplipürét, amíg el nem készült az újabb adag hús.

Liptai Claudiáról készült képgalériánkat itt nézheted meg:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top