Sztárok

Kiss Ramóna vallomása: talán jobb lett volna korábban családot alapítani

Kiss Ramóna 12 évvel ezelőtt költözött be a hazai háztartásokba, a Barátok közt Szentmihályi Zsófijaként. A színésznő akkor még csak 17 éves volt, így igaz rá az állítás, hogy a nézők szeme láttára nőtt fel és vált tinilányból dögös, határozott, érett nővé, aki most már a harmincasok csapatát erősíti.

“Nem érzem az életkorom súlyát, már ha egyáltalán van jelentősége. De azon nagyon jól szórakozom, hogy mindenki a környezetemben azt mondja, most kezdődik el igazán az életem, mert most válok valójában nővé. Az egyetlen dolog, amit nem lesz könnyű megszoknom, hogy amikor megkérdezik, hány éves vagyok, akkor ne automatikusan azt mondjam, hogy huszonvalamennyi” – kezdte Kiss Ramóna, aki nemhogy nem fél a harmadik x-től, hanem kifejezetten jól érzi magát most a bőrében.

“Nagyon szerencsés vagyok, játszom színházban és a Barátok köztben is, és ez a két dolog kiegészíti egymást. A színházban nincs lehetőség rontani, ott több az adrenalin, mint a kamerák előtt, ez pedig nagyon izgalmas. Viszont a sorozatban Zsófi karaktere folyamatosan íródik, mindig változik, és nekem ehhez kell alkalmazkodnom. Még ennyi év után is kihívás.”

Fotó: RTL Klub/ Barátok közt/ Nagy Botond
Fotó: RTL Klub / Barátok közt / Nagy Botond

Természetesen kíváncsiak voltunk, akadt-e az életében olyan dolog, amit szeretett volna megtenni még harminc előtt, amire válaszolva meglepően őszintén kitárulkozott nekünk. “Nem szoktam fogadalmakat tenni, szilveszterkor sem ígérek meg semmit sem magamnak, sem másnak. Ám az a vágy, hogy fiatalon családot alapítsak, bennem van, ezt talán jó lett volna korábban, de nem bánom a jelenlegi helyzetet sem” – árulta el a Nők Lapja Cafénak színésznő, aki azonban magánéletéről ennél többet nem kívánt mondani.

Arról viszont szívesen beszélt, hogyan tartja formában magát, hiszen ő is megtapasztalja, hogy az idő előrehaladtával egy nőnek egyre jobban oda kell figyelnie a testére. “Szerencsés voltam, mert a szüleim sporttagozatra írattak be iskoláskoromban – egyébként ha lesz nekem is gyerekem, én is így tervezem –, a heti öt testnevelésóra és az edzések megalapozták az izomzatomat, és a csapatsportokban tiszteletet is tanultam. Szerintem ez a jellememet is erősítette. Mostanában minimum heti háromszor edzek, és a titkom, hogy mindig mást csinálok. Egyik nap futok, máskor squasholok, vagy éppen stepaerobikra megyek” – avatott be minket a színésznő, aki nevetve hozzátette, hogy a sok sportolásra többek között azért is van szüksége, mert étkezés terén nem hajlandó kompromisszumot kötni.

Az előzetes vélemények szerint Kulcsár Edina még meglepetést okozhat a Miss World világversenyen. Részletek itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top