Sztárok

Friss: ikreknek adott életet Charlène monacói hercegné

Egy kisfiúnak és egy kislánynak adott életet a monacói hercegné. Mondjuk, hogy ki örökli a trónt!

Charlène monacói hercegné ikreknek adott életet szerdán este – írja a Hello magazin online kiadása. Ahogyan arról beszámoltunk, II. Albert feleségéről szerda délután érkezett a hír, hogy kórházba szállították. A mindenórás hercegné végül császármetszéssel hozta világra gyermekeit, a Grace hercegnőről elnevezett kórházban.

A magazin értesülése szerint II. Albert végig felesége mellett volt. A hercegi párnak egy kisfia és egy kislánya született, akik a Gabriella Thérèse Marie és a Jacques Honoré Rainier nevet kapták. A hivatalos közleményt este hatkor adta ki az udvar, melyben nemcsak a gyermekek nevei szerepelnek, de az is, hogy a családban hatalmas a boldogság, és mama, valamint a babák is egészségesek. 
 
Korábban már beszámoltunk arról, hogy ikerterhesség esetén melyik gyermek örökölheti a trónt Monacóban. Nos mivel, Charlène egy fiúnak és egy lánynak adott életet, a fiú baba Monaco trónörököse, és mindegy, hogy melyikük született hamarabb.

Friss: ikreknek adott életét  Charlène monacói hercegné
 

Számos uralkodócsaládban születtek ikrek az elmúlt száz évben.

Habsburg Ottónak és Regina hercegnőnek 1954-ben születtek ikrei, Michaela és Mónika főhercegnők.

A luxemburgi uralkodónak is vannak ikertestvérei, János herceg és Margit hercegnő 1957-ben születtek.

Viktória Cservenyák férjének, az 1972-ben született Jamie Bourbon-Pármai herceg ikerhúgát Carolina hercegnőnek hívják.

A belga király öccsének, Lóránt hercegnek is ikerfiai születtek 2005-ben Aymeric és Nicolas hercegek.

A dán trónörököspárnak, Frigyes hercegnek és Máriának két gyermek után 2011-ben születtek ikrei, Vince herceg és Jozefina hercegnő.

 
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top