Sztárok

Kárász Róbert csütörtök reggel is kiborította Tatár Csillát – videó

Kárász Róbert és Tatár Csilla, hogy úgy mondjam, mindig is szívta egymás vérét, ám amióta bejelentették, hogy a csinos műsorvezető elhagyja a TV2-t Kárász folyamatosan igyekszik kínos helyzetbe hozni őt élő adásban. Talán így fejezi ki a szeretetét.

Leginkább a macska-egér játék jellemző Tatár Csilla és Kárász Róbert viszonyára, akikről a nézőként nehéz eldönteni, hányadán is állnak egymással. Főleg, amióta kiderült, hogy a Mokka műsorvezetőnője az MTVA-nál folytatja pályafutását. A csípős stílusáról elhíresült tévés már a szerdai adásban is odaszúrt egyet kolléganőjének, aki jól reagálta le a beszólást.

Ám a csütörtök reggeli Mokkában már egyértelműen látszott Csillán, kínosan érinti, hogy a kamerán kívüli, magánéletére vonatkozó beszélgetésükből Kárász élő adásban idézett. “Csak annyit kértem, hogy erről ne beszéljünk, de köszönöm szépen, a legjobb kolléga vagy ever!” – vetette oda Csilla, miután kollégája állítólagos új kapcsolatáról kezdett beszélni. És miután a beszélgetés közepén Kárász még mindig nem hagyta abba a csipkelődést, Csilla mosolyogva ugyan, de megjegyezte: “alig várom, hogy soha többet ne dolgozzak veled!”


Liptai Claudia a Hal a tortán adásában árulta el, miért nem vágyik vissza gyerekkora helyszínére. Részletek itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top