Sztárok

Veszélyes betegség miatt lemondta új filmje premierjeit Angelina Jolie

A felnőttkorban veszélyes betegségnek számító bárányhimlő miatt volt kénytelen megszakítani új filmjét népszerűsítő körútját Angelina Jolie.

“Egyszerűen nem hiszem el, hiszen ez a film nagyon sokat jelent nekem. De ilyen az élet, ez van, nincs mit tenni” – kezdte videoüzenetében Angelina Jolie, aki hetek óta ott volt legújabb filmje, az Unbroken eddigi összes premierjén – írja a US Weekly. Az autóbalesetet szenvedett színésznő szervezetét azonban bárányhimlővírus támadta meg, ami felnőttkorban igen veszélyes, és súlyos szövődményekkel, többek között agyhártya- vagy tüdőgyulladással, de extrém esetben bénulással is járhat.

Bár a videón úgy néz ki a színésznő, mint akinek semmi baja – leszámítva a piros pöttyöket a testén –, vigyáznia kell magára, nehogy súlyosbodjon az állapota. Jó ideje folynak a találgatások Angelina Jolie egészségi állapotát illetően: a kórosan sovány színésznő miatt rengetegen aggódnak, néhány hete pedig lencsevégre kapták őt és férjét, Brad Pittet, egy komolynak látszó vita közben – állítólag a színész nem bírja tovább nézni, hogy felesége tönkreteszi magát. Bár Jolie a testsúlyát érintő kérdésekre korábban azt a választ adta, hogy semmi baja, csupán a forgatások közben elfelejt enni, a bárányhimlő, mint minden betegség, az igencsak legyengült immunrendszert támadja meg.

Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top