Sztárok

Világsztárral bulizott Radics Gigi – galéria

Gyerekkori kedvenc meséjének dalszerzőjével bulizott Radics Gigi.

Fergeteges bulival ünnepelte a 20. születésnapját a Telenor. Havasi Balázs kétórás show-ja után számos hazai hírességet felvonultató partin koccintottak a mobilszolgáltató tiszteletére. A meghívottak közt volt Pokorny Lia, Iszak Eszter, Kamarás Iván, a koncerten fellépő Radics Gigi és az este sztárvendégei, Lebo M, az Oroszlánkirály betétdalának zeneszerzője és előadója is. “Jó érzés volt idén újra Havasi Balázzsal állni az Aréna színpadán, 12 000 ember előtt. Különösen boldog vagyok, hogy megismerkedhettem Lebo M-mel, hiszen gyermekkorom óta nagyon szeretem az Oroszlánkirályt. Sokat beszélgettünk, kiderült, hogy korábban együtt dolgozott  Quincy Jonesszal, így megoszthattuk egymással az élményeinket” – mesélte az énekesnő.

Puskás Peti most először mutatta be a nyilvánosság előtt szerelmét, aki miatt már a Celeb vagyok, ments ki innen!-ben is szenvedett. Részletek itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top