Sztárok

Kiderült, miért nem bulizik együtt férjével Katalin hercegné

Furcsa dologra lettek figyelmesek a brit újságírók. A lapok szerint Katalin hercegné nyíltan kerüli Vilmos herceg barátait.

A várandóssága ötödik hónapjában járó Katalin hercegné ismét bizonyítja a világnak, annak ellenére, hogy hozzáment Vilmos herceghez, független nő maradt, aki nem ért mindenben egyet férjével, és nem is követi mindenhova.

Ez abban mutatkozik meg leginkább, hogy a hercegné kerüli Vilmos barátait. Katalin ebben az évben szinte alig kísérte el Vilmost, négy esküvőt és két utazást is kihagyott, amikor férje barátaival találkozhatott volna.

Vilmos mellett is független nő Katalin hercegné

A Daily Mail újságírójának egy bennfentes elárulta, néhányan már szóvá is tették Vilmosnak, hogy keveset találkoznak a feleségével. Egy másik informátor pedig így nyilatkozott: “Katalin nem szeret részeg emberek között lenni, Vilmos barátai viszont nagyokat szoktak bulizni és sokat isznak. Egy alkalommal Katalin az egyik férfinek meg is mondta, hogy nem helyesli a részeges viselkedését.”

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top