Sztárok

Az Irigy Hónaljmirigy beelőzte Justin Timberlake-et

Nem lehet év vége Irigy Hónaljmirigy-paródia nélkül. Idén a csapat Beyoncét pécézte ki magának.

Úgy tűnik, 25 év zenélés után sem fáradt ki az Irigy Hónaljmirigy. A srácok, akik nagyszabású jubileumi koncertjükre készülnek, még egy gyors klipet összeraktak az év vége előtt.

Beyoncé lenge ruhás pizsamapartija a 7/11 című klipjében megihlette a fiúkat. Az eredeti klipben a magát a feminizmus egyik legnagyobb földi helytartójának tituláló énekesnő apró sortban táncol felszabadultan barátnőivel, egy luxushotelben tartott csajos estén. Nem meglepő, ha egy ilyen magas labdát az IHM-es srácok lecsaptak.

A magyar verzió egyébként nem sokban különbözik az eredetitől, csak a dögösség helyét humor veszi át, hiszen Beyoncé és a csajok helyett a magyar paródia-zenekar középkorú tagjai őrjöngenek alulöltözötten. “Tavaly Justin Timberlake kiparodizálta Beyoncét, idén viszont mi beelőztük. A videó alapvetően hajaz az eredetire, csak kicsit magyaros és mirigyes formában: mi nem egy luxusszállodában, hanem egy lakásban forgattunk. (…) Persze mi sokkal jobban nézünk ki, mint Beyoncé és a csajok – mondta viccesen a klipről a zenekar énekese Sípos Peti.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top