Sztárok

Hivatalos! Jessica Biel és Justin Timberlake első gyermeküket várják

Hónapok óta azt találgatja mindenki, vajon tényleg várandós-e Justin Timberlake színésznő felesége, Jessica Biel. Az énekes egykori zenésztársa most hivatalosan is elismerte a hírt.

Joey Fatone, az N’SYNC egykori tagja néhány hete már elszólta magát, ám azóta mindenki mély hallgatásba burkolózott. Most viszont már nem kell tovább tartania a száját az izgatott barátnak, maguktól a jövendőbeli szülőktől kapott felhatalmazást arra, hogy fecsegjen.

Justin már jó ideje elmondta nekem a nagy hírt, ám azt kérte, tartsam a szám. Most viszont már beszélhetek arról, hogy hamarosan szülők lesznek” – nyilatkozta az énekes az InTouch magazin legfrissebb számában. És bár Jessica és Justin sem kíván egyelőre nyilatkozni a babavárásról, Joey biztos benne, hogy fantasztikus szülők lesznek. “Jessica fantasztikus nő, Justin pedig a szíve mélyén egy igazi gyerek. Nagyon jó szülők lesznek” – állítja a pletykás barát.

Megnézem
Összes kép (1)

Bagi Iván rosszul lett a kimerültségtől a Szálka forgatásán. Részletek itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top