Sztárok

Puskás Petit megviselte a harmadik x – fotó

A még mindig gyerekarcú Puskás Peti a héten harmincéves lett. Az énekes számára kijutott a nosztalgiázásból és a hatalmas meglepetésből is.

Puskás Peti egy gyerekkori fotóval köszöntötte fel magát harmincadik születésnapja alkalmából. A zenész elárulta nekünk, még számára is felfoghatatlan, hogy véget értek a húszas évei. “Ha nagyon őszinte akarok lenni, érzékenyen érintett ez a születésnap. Nem volt olyan felhőtlen, mint máskor” – vallotta meg Peti, aki azért hozzátette, barátnőjének sikerült egy nagyon különleges ajándékkal felvidítania. “A szüleimtől olyan dolgokat kaptam, amiket kértem és szükségem van rájuk, de a legkülönlegesebb meglepetést a barátnőm adta, két jegyet egy Real Madrid-meccsre” – mesélte jól hallható örömmel a hangjában a híresség.

A kerek születésnap alkalmából arra is kíváncsiak voltunk, volt-e olyan dolog az életében, amit szeretett volna harmincéves kora előtt megtenni, a válaszra pedig, amit adott, egyáltalán nem számítottunk. “Alapvetően elégedett vagyok, egy dolog van, ami nem jött össze: nem sikerült magam nagyon kigyúrni. Ez pedig nem vicc! De sebaj, ez majd a következő évtized projektje lesz” – mondta nevetve a harmincéves énekes.

Puskás Peti szóhoz sem tudott jutni szerelme ajándékátólPuskás Peti ezzel a képpel ünnepelt – fotó: Puskás Peti Facebook-oldala

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top