Sztárok

VV7: Ezért lett vége Fanni és Dennis románcának

Amilyen hamar elkezdődött, olyan gyorsan véget is ért az első villakapcsolat. Legalábbis ez lett Fanni és Dennis nagy taktikája.

VV Fanni idáig nem az eszével hódította meg rajongóit, most viszont úgy döntött az őt kis híján teherbe ejtő Dennis, hogy ideje nekik is taktikussá avanzsálni. Fanni pedig természetesen igent mondott. A nagy terv az volt, hogy elhitetik az ellenfél csapatával: kapcsolatuk véget ért. Ezáltal pedig Fanninak lehetősége lesz Ádámhoz, Dennisnek pedig Zsúhoz közelebb kerülni, hogy minél több információt szedjenek ki az ellentáborból. Hogy ezzel pontosan mit is szeretnének kezdeni, az egyelőre rejtély, valószínűleg még önmaguk előtt is. Mindenesetre a színészkedést nem ártott volna kicsit jobban gyakorolniuk. Dani és Zsu ugyanis már néhány óra után átlátott a szitán, így most dupla fordulattal lehet izgulni, vajon kik jönnek ki nyertesen a briliáns ötletből: az a páros, amelyik át akarja verni a többieket, vagy éppen az a páros, amelyik azzal veri át az ellenfelet, hogy eljátssza, nem vette észre az átverést. Nehéz követni, ugye? Erős a gyanúnk, hogy hamarosan nekik is túl komplikálttá válik a feladat…

VV7: Ezért lett vége Fanni és Dennis románcának

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top