Sztárok

18 kishölgy és 9 fiú született 2014-ben a sztároknál

A legtöbb hollywoodi baba februárban született, cukiságcunamival terítve be a hideg téli hónapot, a magyar hírességek gyerekei viszont inkább az októbert választották. És nem fogod kitalálni, hogy melyik az a név, amit három híres bébi is megkapott.
Megnézem
Összes kép (1)

Akik szintén idén születtek

Laky Zsuzsihoz és Völgyesi Gabihoz is január végén kopogtatott újra a gólya. Az egykori szépségkirálynőnek lánya született, míg az énekesnő egészséges kisfiúnak adott életet.

A Class FM berkeiben is nagy volt az öröm, amikor a műsorvezető, Kovács Áron újra apa lett. A híresség családjába hétéves kisfia mellé áprilisban érkezett meg Luca.

Júniusban olimpiai bajnokunk, Kovács Kati egy kislánynak adott életet. Erdei Zsolt családja szintén kislánnyal bővült. Gréti koraszülöttként jött a világra, ám szerencsére néhány héttel a születése után hazavihették szülei a kórházból.

Jaksity Kata 41 évesen lett ismét anya. A műsorvezetőnő két fiú után Jázmin Katának adott életet.

Csányi Sándort és feleségét, Tenki Rékát is nagy boldogság érte idén. A színészpárnak július végén született meg a kislánya. Bár magánéletüket nagyon óvják a nyilvánosságtól, annyit elárultak, gyermekük a Luca nevet kapta.

Szeptemberben Hollywood egyik legjobban várt gyermeke született meg, Ryan Gosling és Eva Mendes kislánya. A pár még nem mutatta meg kisbabáját, a médiában azonban már megelőlegezték Esmeralda Amandának, hogy ő a legszebb gyerek jelenleg a világon.

Október elején megszületett Mila Kunis és Asthon Kutcer gyermeke, Wyatt, akiről a szülők csak egyetlen képet tettek közzé, öt másik fotó közé elrejtve. A büszke apa Twitteren posztolta a bejegyzést, és állítja, az egyik fényképen kislánya látható.

Sztárbabák, akiket a legjobban vártunk 2014-ben

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top