Sztárok

Vajna Timi megbocsátott Damu Rolandnak

Vajna Tímea nehezen heverte ki a Damu Rolanddal történteket, de Andy Vajna mellett minden szempontból biztonságban érzi magát, és többet nem akar a múlttal foglalkozni, ezért megbocsátott a férfinak.

Damu Rolandot jogerősen négy és fél év börtönre ítélték erőszakos közösülés miatt. Jövőre szabadulhat. Jó magaviselete miatt azonban az idei karácsonyt is otthon töltheti. Mielőtt börtönbe vonult egy klinikán megismerkedett egy nővel, akit azóta feleségül is vett, úgyhogy lesz kihez hazamennie.

Bár Vajna Timinek sokáig rémálmai voltak a férfi miatt, mára már egyáltalán nem tart tőle. “Nem tartok a viszontlátástól, és nem is hinném, hogy bármelyikünk valaha is keresné a másik társaságát. Damu Roland a múltam, már megbocsátottam neki, ezért soha többet nem szeretnék róla és a hozzá fűződő egykori kapcsolatomról beszélni (…) Mindketten megtaláltuk a párunkat azóta, vagyis semmi közünk egymáshoz. Kiegyensúlyozott, boldog házasságban élek, soha nem éreztem még magam ilyen biztonságban, szeretetben, mint most” – mondta el a Borsnak Vajna Timi.

Vajna Timiről készült képgalériánkat itt nézheted meg:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top