Sztárok

Végre megtalálta a helyét az Éjjel-nappal Budapest Zsófija

Az Éjjel-nappal Budapest sztárja úgy érzi, hogy végre megtalálta a helyét. Rengeteget gyakorol, hogy minél jobb lehessen az új munkájában.

Bár hatalmas sikert aratott új munkájával a férfiak körében az Éjjel-nappal Budapest sztárja, a go-go táncos Zsófinak szüksége van egy kis pluszgyakorlásra is. Ehhez pedig az egyik legalkalmasabb sport a rúdtánc, ami igencsak elnyerte a lány tetszését.

“Csak néhány alkalommal voltam eddig, de nagyon tetszik – mesélte a Blikknek Zsófi. – Közel sem olyan könnyű, mint amilyennek tűnik. Igen sok erő kell ahhoz, hogy meg tudjam tartani magam a rúdon. De alaposan megmozgatja az egész testet, és jó néhány mozdulatot tudok alkalmazni a munkámban is.” A lány bevallotta, eleinte az önbizalma nagyobb volt, mint a tudása, és amikor egy kisebb baki miatt leégett a közönség előtt, ahelyett, hogy elkeseredett volna, különórákat vett.

A lelkesedését a negatív vélemények sem törik meg. “Úgy érzem, a hosszú kálvária után végre megtalálom a helyem. Sikeres vagyok ebben, és jól is érzem magam. Nem mellesleg pénzt is keresek, remélem, lassan helyreáll az életem. Az pedig, hogy a többiek mit gondolnak, egyelőre nem érdekel. Azért titkon bízom benne, hogy majd ők is megbékélnek” – tette hozzá Zsófi arra utalva, hogy a barátai nem tartják különösebben sokra az efféle munkát.

Végre megtalálta a helyét az Éjjel-nappal Budapest Zsófija

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top