Sztárok

Így néznek ki 14 évvel a Sakáltanya sikere után a főszereplők

Tizennégy éve már, hogy végigsöpört a sakálláz a világon. A Sakáltanya premierje után nemcsak a film főcímzenéjét dúdolta hónapokig az egész világ, de hirtelen sok fiatal nő pulton táncoló csapos szeretett volna lenni. Nézzük, hogy néznek ki ma az egykori sakállányok.

Piper Perabo – Violet Sanford

Feltörekvő zeneszerzőként költözött a rémisztő New Yorkba a Sakáltanya Violetje, aki a kezdeti bukdácsolások után természetesen elérte álmát és dalszerző lett. Piper Perabo két MTV Movie Awardot is bezsebelt a szerepért. Hasonló sikert azóta nem ért el, ám láthattuk Hugh Jackman és Christian Bale oldalán a Tökéletes trükkben, vagy épp Diane Keaton oldalán a Férjhez mész, mert azt mondtamban.

 Maria Bello – Lil

A színésznő karrierje a Sakáltanyában alakított kocsmatulajdonos szerepe óta töretlen. Feltűnt a Vészhelyzetben vendégszerepelőként, az Erőszakos múlt című filmért neki ítélték a legjobb színésznő Golden Globe-díját, A szerencseforgatóért pedig a legjobb női mellékszereplőnek választották.

 Tyra Banks – Zoe

A világ egyik vezető topmodelljeként kapott szerepet a Sakáltanyában. Ezt követően feltűnt még néhány elhanyagolható filmben. Tyra a mai napig aktív a modellszakmában, Topmodell leszek! című modell-tehetségkutatójával meghódította a világot. 2005-ben saját talkshow-t indított, amiért 2008-ban Emmy-díjat kapott.

Bridget Moynahan – Rachel

Modellként kezdte karrierjét, szerepelt a Vogue és az Elle címlapján. Ő alakította Mr. Big feleségét, Natashát a Szex és New Yorkban. A Sakáltanya után játszott többek között az Én, a robotban Will Smith oldalán, de számos sorozatban is látható volt. 2004-ben összejött Tom Bradyvel, Gisele Bündchen jelenlegi férjével, akivel 2007-ben mentek szét. Bridget ekkor már terhes volt, augusztusban adott életet fiának. 2008-ban a Harper’s Bazaarnak adott interjújában kijelentette, nincs szüksége Brady támogatására, egyedülálló anyaként is képes lesz felnevelni gyermekét.

 Izabella Miko – Cammie

A lengyel színésznő nagy környezetvédő, olyannyira, hogy saját alapítványt hozott létre, EkoMiko néven. Szerepelt többek között a Titánok harca című filmben, A sivatag vámpírjaiban és a Step upban. A színészkedés mellett táncosként dolgozott.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top