Sztárok

13 sztárbaba, akik 2015-ben jönnek a világra

Oké, igazatok van, idén a legtöbb kismamás hírt a várandós Katalin hercegnéről írtuk, de nemcsak ő ad életet gyermekének 2015-ben. Jessica Biel és Justin Timberlake épp a minap jelentették be, hogy babát várnak. Gratula nekik és a többieknek is!

Katalin hercegné a titkok terhessége

Azért csak kezdjük a brit királyi család szupersztárjával! Annyit tudni, hogy április közepére van kiírva a cambridge-i hercegné, de hogy fiút vagy lányt vár, azt gyakorlatilag államtitokként kezelik, valószínűleg rajta, Vilmoson és a királynőn kívül csak a hercegné nőgyógyásza tudja.

13 sztárbaba, akik 2015-ben jönnek a világra

Gombos Edina M betűs baba

Akár a hercegnével egy napon is szülhet a műsorvezető, aki már bejelentette, hogy fiút vár. A baba amúgy a Manolo vagy a Mauro nevet kapja a keresztségben. Edina és férje, Alberto ugyanis szerették volna, hogy csakúgy, mint lányuknak, Mirandának, a fiúknak szintén latin és M betűs neve legyen.

13 sztárbaba, akik 2015-ben jönnek a világra

Milla Jovovich a második kislány

Az ukrán modell és férje, Paul W. S. Anderson második gyermeküket várják. Milla Velencében, a Cymbeline című film szeptemberi bemutatóján már szépen gömbölyödő pocakkal jelent meg. A párnak már van egy kislánya, és a napokban megerősítették a hírt, hogy újabb lányka érkezik a családba.

13 sztárbaba, akik 2015-ben jönnek a világra

Görbicz Anita szupersportos baba érkezik

Világklasszis kézilabdázónk és vőlegénye, az egykori focista, Vincze Ottó októberben tudatták, hogy babájuk lesz. “Húsz évig a kézilabda játszotta a főszerepet az életemben, és most úgy éreztem, itt az ideje más szerepet is vállalnom. Nagyon boldog vagyok, hiszen a baba egészséges, és én is jól érzem magam. Már nagyon vártam a jó hírt.”

Fotó: Facebook
Fotó: Facebook

Martine McCutcheon Valentin-napi baba

Az Igazából szerelem című film sztárja és férje, Jack McManus első babájukat várják, és bár a terhesség első időszaka elég nehéz volt, a színésznő mostanra jól van. Ha minden jól megy, babája, akinek nemét titokban tartják, Valentin-napon jön majd világra. Ez aztán a szép ajándék!

13 sztárbaba, akik 2015-ben jönnek a világra

Shakira újabb focista bébi

A labdarúgó Gerard Piqué és az énekesnő nyáron jelentették be, hogy Milan nevű fiuk után újra babát várnak. Shakiráéknak is nagy esélyük van arra, hogy a baba Valentin-napon szülessen, csodálatos megkoronázása lenne ez a régóta igen boldog kapcsolatban élő, és ezzel sokaknak példát mutató pár szerelmének.

13 sztárbaba, akik 2015-ben jönnek a világra

Dobrev Klára  ő is februárban érkezik

Gurcsány Ferenc felesége februárban tölti be a 43. évét, és a születésnapjára a 18 éves Anna és a 17 éves Tamás mellé megérkezik a harmadik gyereke is. A volt miniszterelnöknek egyébként a kisbaba lesz az ötödik gyereke, előző házasságából születtek nagyfiai: Péter, aki műtős és Bálint, aki utolsó éves a Corvinus Egyetemen.

Fotó: Facebook
Fotó: Facebook

Liv Tyler amit nehéz követni

A 37 éves énekesnő és párja, Dave Gardner februárra várják közös gyermeküket. Tylert valamikor tavasszal mutatta be Gardnernek Kate Moss. A férfiról annyit tudni, hogy elvált, főleg focisták karrierjét egyengeti, David Beckham a jó barátja, és az előző házasságából született egy fia. Livnek is van egy kilencéves fia, de az új baba neméről egyelőre nincs hír. Ugye tudtátok követni?

13 sztárbaba, akik 2015-ben jönnek a világra

Keveházi Krisztina  a csoda

A gyönyörű balerina december végére van kiírva, de könnyen lehet ebből 2015. január is, ki tudja. Annyi a biztos, hogy nagylánya és kisfia, Jázmin és Nimród után megint fia lesz. Krisztináék sokáig próbálkoztak, az orvosok megnyugtatták, minden rendben van, de mégsem esett teherbe, még a lombikprogram is szóba került. Így valóságos csodának érzi, hogy természetes úton megfogant a gyermekük.

Fotó: Kiskegyed.hu
Fotó: Kiskegyed.hu

Blake Lively tavaszi bébi

A színésznő és férje, Ryan Reynolds októberben közölte a jó hírt, hogy babát vár, aki tavasszal jön majd világra. A pár 2012-ben házasodott össze, és már akkor arról beszélték, hogy nagy családot szeretnének. Nos, az első lépést megtették efelé.

13 sztárbaba, akik 2015-ben jönnek a világra

Hargitai Bea az eredeti ötlet

Nem mindennapi módon jelentette be a modell a közelmúltban, hogy 16 hetes terhes: egy szelfit készített magáról bugyiban és felhúzott pólóban, egy táblára pedig kiírta a jó hírt!

Fotó: Facebook
Fotó: Facebook

Keira Knightley  büszkeség, balítélet és baba

Túl van az első trimeszteren a világ egyik legjobban öltözködő és legvékonyabb színésznője. Keira és James Righton 2013-ban házasodtak össze, azóta tervezték a babát, és most végre összejött.

13 sztárbaba, akik 2015-ben jönnek a világra

Jessica Biel az első baba

Immár hivatalos: első gyermekét várja Justin Timberlake felesége, Jessica Biel. A születendő kisbabáról és a terhességről azonban semmit nem lehet tudni. De tény, hogy a gömbölyödő pocakkal sétáló Biel egyszerűen ragyog.

13 sztárbaba, akik 2015-ben jönnek a világra

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top