Sztárok

Ördög Nórától Kim Kardashianig – ezek voltak 2014 topvideói

Idén is rengeteg vicces, meghökkentő pillanatot okoztak nekünk a hazai és a külföldi sztárok. Ördög Nóra nemcsak csatornát, de stílust is váltott, Kim Kardashian lassan belefullad az önimádatba. De idén volt liftben verekedés, Oscar-gálán pofára esés, és Vajna Tímea is alakított. Íme 2014 legviccesebb, legjobb, legcikibb videói!

Az év bombája

Az évet a ValóVilág 6 győztese, Aurelio indította egy óriási eséssel. Annyira örült Krisztián visszatérésének a párbajról, hogy megfeledkezett a csúszós kőről. Még nézni is fájdalmas…

Az év botlása

A vörös szőnyeges események lúzere Jennifer Lawrence, akit ettől függetlenül, vagy épp ezért imádunk! JLaw emberi, aki imádja a pizzát, zavarba jön Jack Nicholsontól, és bármelyik nagy filmes eseményen képes elesni.

Az év vetődése

Bármelyik focista megirigyelte volna a Kívánságkosár munkatársának vetődését, aki mindenféle kameraérzékenység nélkül sétált bele az élő képbe: a döbbenet pedig elképesztő dologra sarkallta.

Az év lánykérése

Az angol Sky News riportere tavaly kitalálta, hogy miután végzett a filmjeiket promozó sztárok interjúival, minden riportalanyától kér egy rövid üzenetet a menyasszonyának címezve. A hollywoodi hírességek pedig meglepő módon egytől egyig teljesítették Joe kívánságát. Menő!

Az év botránya

Hosszú hónapokig találgatta a világsajtó, vajon miért esett neki Solange Knowles sógorának, Jay Z-nek egy liftben a MET-gálát követően. Beyoncé hetekig hallgatott, később viszont szétposztolta a közösségi oldalait a férjéről és róla készült szerelmes fotókkal, majd koncertjein énekelte ki magából, milyen megcsalt feleségnek lenni. Hát így!

Az év legstílusosabb sztárja

Miután mindenki nyakra-főre tette közzé a jeges vizes videókat, Patrick Stewart sem akart kimaradni a jóból, ám ő sokkal stílusosabban oldotta meg az adakozást. Mutatjuk!

Az év felejtése

Ki máshoz is fűződhetne, mint Kim Kardashianhoz, aki a párizsi divathétről távozván, a szállodából kilépvén megtorpant az autója előtt: vajon mit felejtettem el?! Majd néhány másodperces gondolkodás után kapcsolt, és visszament a kislányáért….

Az év zakózása

Ezt bizony Vajna Timi produkálta, aki Kasza Tibi vendégeként szeretett volna egy-két jógagyakorlatot bemutatni. Lett is belőle zakózás.

Az év beszólása

Ördög Nórát a TV2-höz történt átigazolásával mintha kicserélték volna. Sokkal szókimondóbb, nyitottabb lett, már ami a műsorvezetést illeti. A Rising Star egyik adásában például csöcsökkel sokkolt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top