Sztárok

Negyedmillió forintos ékszert követelnek vissza Baukó Évától

Márkás szemüvegeket és brillgyűrűt követel vissza Baukó Évától egykori segítője – értesült a Bors.

Egy jó módú budai üzletember azt állítja, hogy Baukó Éva másfél évvel ezelőtt a megkérdezése nélkül vitt el tőle értékes tárgyakat – írja a Bors. “2013 nyarán váratlanul keresett meg, hogy pár napra segítsem ki, nincs hol laknia. Igent mondtam. Akkor még italozós időszakát élte, ennek ellenére bizalmamba fogadtam… Az értékes ékszereimet, ruháimat, kiegészítőimet is felpróbálta, fényképezte, nézegette. Mígnem az első vagy a második reggelen egy fiatal férfi jött érte, és gyanúsan sietve távozott vele… Két márkás napszemüvegem és egy 1998-ban, negyedmillióért vásárolt márkás brillgyűrűm tűnt el… Szerencsém, hogy számos tanú és bizonyíték maradt erről az incidensről, így jogi úton visszakövetelhetem az értékeimet” – mondta a neve elhallgatását kérő üzletember. 

“A villába költözésem előtt ismerkedtem meg ezzel az úrral, többször hívott meg bulikba és magához vendégségbe az akkori párommal, Ádámmal. Kaptam tőle ajándékokat, egy gyűrűt is, de ez már évekkel ezelőtt történt. Ezért nem is értem, most miért állt elő egy ilyen sztorival” – mondta Éva.

Negyedmillió forintos ékszert követelnek vissza Baukó Évától

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top