Sztárok

Állásukért rettegnek a Barátok közt sztárjai

Teljes bizonytalanságban telnek a Barátok közt stábjának napjai. A hírek szerint távozik a sorozat producere, és nem tudni, mit hoz a holnap – írja a Bors.

Kalamár Tamás producer bejelentette távozási szándékát az RTL Klub és a német gyártó cég, az UFA illetékeseinek. A Bors értesülései szerint a váltás ideje a jövő héten érkezik el, amikor is 17 év után valaki más veszi majd át a stafétabotot. Sokáig úgy tűnt, hogy a Barátok közt korábbi szereplője, az Imit játszó Kinizsi Ottó folytatja majd a munkát, aki pár éve már a producer segítőjeként dolgozik, ám mostanában már egy külső személyről szólnak a hírek. A sorozat stábját aggasztja a változás.

“Nem tudjuk, mi lesz velünk, megmarad-e az állásunk, hiszen az új vezető nyilván a saját elképzeléseit akarja megvalósítani, és ahogy az lenni szokott, hozza az embereit is – mondta el a lapnak az egyik stábtag. – Még a legnagyobb sztárok, Szőke Zoltán, Kiss Ra­mó­na, Várkonyi András, Rékasi Károly sem érezhetik magukat biztonságban. Sokunknak nincs is szerződése már erre az évre, Kalamár Tamás asszisztensével pedig a napokban közölték is, hogy nem tartanak igényt a munkájára.

Állásukért rettegnek a Barátok közt sztárjai

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top