Sztárok

A sztárok is együttéreznek a Charlie Hebdot ért támadás áldozataival

<p>Az egész világot megrendítette a szerda délutáni,<a href="https://nlc.hu/ezvan/20150107/parizs-hetilap-tamadas/" target="_blank"> terrorcselekménynek minősített támadás</a>, amely a francia Charlie Hebdo szatírikus lap szerkesztősége ellen irányult. Kedd este Európa-szerte megemlékezéseket tartottak, politikusok, a sajtó munkatársai, de néhány híresség is együttérzésüket fejezték ki internetes oldalukon.</p>

Cara Delevigne

“Mindenkinek joga lenne az önkifejezés szabadságához, anélkül, hogy féltenie kellene az életét #abánatnapja #charlievagyok #szólásszabadság”

 

Everyone should have freedom to express themselves and not fear for their lives #dayofsorrow #jesuischarlie #freedomofspeech

Une photo publiée par Cara Delevingne (@caradelevingne) le

Madonna

“Minden vallást tisztelnünk kell! De az emberi életet is TISZTELNI kell! Isten nevében gyilkolni pedig emberi gondolat, nem Istentől való! #éljaszeretetért #lázadószív”

 Julianne Moore

“Mérhetetlen szívfájdalmat érzek a kioltott életek és az önkifejezés szabadsága ellen elkövetett támadás miatt”

 J.K. Rowling

 “Olykor egy kép többet mond, mint amit egy író tudna”

 

Mark Ruffalo

“Micsoda borzalmas veszteség. A szabad sajtó a legnagyobb fegyverünk a zsarnoksággal szemben idehaza és külföldön egyaránt”

 Szabó Zsófi

Elgondolkodtató… #jesuischarlie

A photo posted by Szabo Zsofi (@szabozsofi) on

 Hien

Szomoru #charliehebdo#JeSuisCharlie #freedomofart#freedomofspeech

A photo posted by # HIEN (@hien999) on

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top