Sztárok

Aurelio képtelen megbocsátani édesanyjának

Aurelio minden bizonnyal nem olyan anya-fia kapcsolatról álmodott, amilyet a sorstól kapott. A VV 6 győztese már hosszú évek óta alig vesz tudomást az édesanyjáról.

VV Aurelio nem képes megbocsátani az édesanyjának, amiért az könnyelmű életet élt. “Nekem apám az egyszemélyes családom” – szögezte le a volt villalakó, aki végleg lezárta zűrös múltját.

“Tisztelem, becsülöm anyámat, amiért megszült, de sose fogom neki elfelejteni és megbocsátani, ahogy élt. Nem engedi az igazságérzetem, hogy elnézzem neki! Ráadásul már fiatalon belerángatott hazugságokba, és ezt nem tudom feldolgozni. Hiába próbálkozom, egyszerűen nem megy. Karácsonykor is voltam nála vendégségben, de csak fél órát töltöttem ott” – mondta el a Borsnak Aurelio.

Apám már 75 éves, próbálok minél többet vele lenni. Nem akarom őt elveszíteni soha! Nem is tudom, mi lenne velem nélküle” – tette hozzá.

Aurelio képtelen megbocsátani édesanyjának

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top