Sztárok

A legjobb esküvői videót készítette el a Maroon 5

Adam Levine zenekara, a Maroon 5, december 6-án számos esküvőn volt titkos fellépő. A meglepetésekről videó is készült, ami végül a banda legújabb dalához tartozó klip lett. Mi imádjuk.

“December 6-án folyamatosan úton voltunk, és annyi esküvőre mentünk el Los Angelesben, ahányra csak tudtunk. Félelmetes volt” – nyilatkozta Adam Levine.

A legjobb esküvői videót készítette el a Maroon 5

A 11 Grammy-jelöléssel (ebből hármat meg is nyertek – a szerk.) büszkélkedő Maroon 5 tagjai valós esküvőkre látogattak el titokban. A zenekar helyét fehér függöny takarta mindenhol, ők pedig beállás után zenélni kezdtek, majd lehullt a lepel, és az ifjú házaspárok visítottak, táncoltak, és persze együtt koccintottak a bandával.

“Köszönjük mindenkinek! Ez volt a legkirályabb dolog, amit valaha tettünk” – mondta a videó végén a banda frontembere, Adam Levine, aki tavaly júliusban házasodott meg, Behati Prinsloo modellt vette feleségül. 

A legjobb esküvői videót készítette el a Maroon 5

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top