Sztárok

Kiütéssel győzött Lilu!

Mindenki árgus szemekkel figyelte, vajon hogyan vezényli majd le Zsuzsa és Laci párbaját Lilu, akinek a múlt hét vége magánéleti válságától volt zaklatott.

Aki esetleg nem olvasott újságot vagy online hírportálokat az elmúlt napokban, annak fel sem tűnt semmi a vasárnap esti párbajon. Lilu vérprofi módjára csinálta végig Istenes Bence oldalán Laci és Zsuzsa párbaját. Talán a megszokottnál jobban fel volt vágva a nyelve, a műsor elején Fanninak mondott oda egy csípősebb megjegyzést, és talán egy hajszállal kevesebbet mosolygott, mint máskor, de ezen kívül semmi más nem látszott a csinos műsorvezetőn, akinek házassága válságáról és emiatt kialakult egészségügyi problémájáról cikkeztek a lapok múlt héten. Lilu, aki a párbaj előtt néhány nap szabadságot vett ki, és közleményben reagált a magánéletét érintő kérdésekre, fekete kis minijében csinos és dögös volt, pedig biztos nem volt egyszerű kiállni, poénkodni és mosolyogni másfél órán keresztül. Úgyhogy nálunk a vasárnap este abszolút győztese Lilu!

Fotó: RTL2
Fotó: RTL2
Évtizedes barátságát melegíti fel a Beatrice és Waszlavik, habár Feró kezdetben nem volt kíváncsi a nyekergésére. Részletek itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top