Sztárok

Katalin hercegné: “Folyamatosan érzem, ahogy rúgdos a pici”

Hétfőn egy szórakoztató-központ megnyitóján vett részt Katalin hercegné, aki szívesen számolt be az összegyűlteknek kisbabája hogylétéről.

Bár hivatalosan nem jelentették be, hogy Katalin hercegné és Vilmos herceg második gyermeke milyen nemű lesz, a várandós kismama ismét babakék kabátban jelent megy egy londoni szórakoztató-központ megnyitóján. Katalin, aki mindig nagyon közvetlen az alattvalókkal, ezúttal is készségesen válaszolt a babája iránt érdeklődők kérdéseire – írja a People.

“Meg sem áll, folyamatosan mocorog. Most is érzem, ahogy rugdos” – árulta el hatalmas mosollyal az arcán, miközben hasára tette a kezét. “Mondtam neki, hogy nagyon remélem, ezúttal kislányuk születik, ám ő erre azt mondta, még nem tudják a baba nemét, csak annyit, hogy elképesztően mozgékony” – mesélte a magazin munkatársának egy résztvevő. A megnyitón az is kiderült, hogy Vilmos herceg is ebben a központban tanult úszni, mint minden környékbeli iskolás, így fiuk, György herceg is ide fog járni, amikor iskolás lesz. Ennek örömére pedig a központ vezetősége egy kacsás úszógumival lepte meg a kis herceget.

Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top