Sztárok

Többmilliós filmet ígért fiának Gesztesi Károly

Milliókat ígért fiának Gesztesi Károly, amennyiben Máté sikeresen elvégzi a filmrendezői szakot a főiskolán, és felkészül egy saját film leforgatására – áll a Borsban.

Gesztesi Károly büszke filmrendezőnek tanuló fiára, gesztesi Mátéra, és ennek hangot is ad. “Máté rengeteget dolgozik, a BKF filmrendezői szakán tanul. Olyan nagy nevektől sajátítja el a szakmát, akik engem is rendez­tek komoly, nagy filmekben. Gárdos Péter és Salamon Andris jó tanárai, elégedettek vele, ami nekem nagy büszkeség, mert egyenes és nyílt embereknek ismerem őket, ha borzalmas lenne, azt is megmondanák – mesélte a Borsnak a Jóban Rosszban színésze, majd így folytatta: – Azt mondtam neki, ha így halad, akkor az első filmjét én állom. Ha azzal dob egyet, utána meglesz a pénze, ha meg nem, akkor annyi volt, utána kereshet magának pénzt. Még nem készítenek hosszú, csak montázsfilmeket, de jól dolgozik, jól jár az agya, nagyon kreatív.”

Többmilliós filmet ígért fiának Gesztesi Károly

Gesztesi Maté, örül a felajánlásnak, de a helyén kezeli azt. “Nagyon jólesik tőle ez a gesztus, nagylelkű dolog, de sokat kell még tanulnom és nagy utat megtennem ahhoz, hogy az első filmem készítésének küszöbén álljak. Jólesik a támogatása, mert tényleg nagyon igyekszem, bár nem tudom, nem lenne-e szerencsésebb önerőből elérni ezeket a dolgokat” – nyilatkozta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top