Sztárok

A Dal 2015 – Tóth Vera: “Ne az alakommal foglalkozzatok!”

Megköszönte a támogatást A Dal első elődöntőjéből továbbjutó énekesnő, de kérést is intézett rajongóihoz.

Mint arról beszámoltunk, Tóth Vera – 40 ponttal – másodikként jutott tovább a középdöntőbe az Eurovíziós Dalfesztivál magyar válogatóversenyén. Az egykori megasztáros a Gyémánt című számot adta elő, mely a zsűri szerint egy James Bond-film betétdalként is megállná a helyét.

Többen azonban a remek formában lévő énekesnő fellépőruháján, valamint alakján pörögtek; Vera nekik üzent a közösségi oldalán: “Nagyon-nagyon-nagyon szépen köszönöm, hogy szavaztatok rám A Dalban és nagyon-nagyon-nagyon szépen köszönöm, hogy kitartottatok mellettem! Kérlek, ne a ruhámmal vagy az alakommal legyetek elfoglalva, hanem azzal az üzenettel, amit szeretnék átadni, amivel lelkeket szeretnék meggyógyítani, mert a lényeg a dal mondanivalójában rejlik és abban, hogy szeretettel énekeltem nektek! Bennem most ez van, nekem most ez a világ legszebb zenéje! Hála érte Hrutka Robinak és Istennek, hogy egymás útjába sodort minket! Itt újranézhetitek a Gyémántot, mert az te magad vagy és kell pár olyan ember melléd, aki ezt a csodás ékkövet megcsillogtatja!” – írta a Facebookon a fellépése előtt rettenetesen izguló énekesnő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top