Sztárok

Sztárok, akik bármire képesek egy szerepért

Azt tudjuk, hogy egy jó színész meghalni is képes a szerep tökéletes megformálásának érdekében. Mégis, borzongató látni azt, hogy egy-egy híres férfi vagy nő min megy keresztül, mennyire képes saját, hétköznapi karakterét feladni azért, hogy sikerrel formáljon meg egy szereplőt, hogy elismerésben legyen része, hogy jó színésszé váljon.

Nagyon sokat cikkeztek a Bridget Jones idején Renée Zellwegerről, akinek folyamatos hízás-fogyása saját elmondása szerint sem tett jót a szervezetének, sőt még lelki problémái is támadtak tőle. Vagy pl. Heath Ledger, akit annyira beszippantott Joker karaktere, hogy utána nem tudott már kijönni belőle, abból a mélységből, ahova a tömény gonoszság megformálása taszította.
Szóval amellett, hogy testileg durva a változás, biztos, hogy a lelkükben is nyomot hagy, mégis megteszik újra és újra. Jared Leto neve talán nem sokat mond, hacsak onnan nem ismerős, hogy ő játszotta a travit a Mielőtt meghaltamban, amiért Oscar-díjat kapott. Ő például először 120 kilósra hízott a Chapter 27 című film kedvéért, majd csontvázszerűre fogyott vissza, szinte kétdimenziósra, a már említett Mielőtt meghaltam karaktere miatt. Charlize Theron is hasonló transzformáción ment keresztül. A törékeny, szőke színésznő, aki most Sean Penn-nel jár, szintén egy szerep kedvéért fordult ki önmagából. Azért, hogy a Monsterben eljátszhasson egy női sorozatgyilkost, leborotválta a szemöldökét és felszedett 50 kilót. Teljesen felismerhetetlen a fotón, ahhoz képest, ahogy a vörös szőnyeges eseményeken szokott megjelenni, stílusosan és elegánsan. Mintha az egyéniségét is feladta volna a karakter tökéletes megformálásának érdekében.

További drasztikus átalakulásokért és a fotókért kattints Pletykafészek blogjára!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top