Sztárok

Friss: 15 hónap után elvált a Szulejmán szereplője

15 hónap után elvált férjétől Nur Fettahoglu, a Szulejmán sorozat Mahidevranja.

Már egy ideje külön élt férjétől Nur Fettahoglu színésznő, de a válást hivatalosan csak január 28-án szerdán mondták ki. Ahogyan arról korábban beszámoltunk, a Szulejmán sorozatban  Mahidevrant alakító színésznő 2013. október 31-én ment férjhez Levent Veziroğlu üzletemberhez. “Szeretetben és békében váltunk el egymástól. Kölcsönösen megegyeztünk abban, hogy nem tartunk igény a másik javaira” – nyilatkozta Nur Fettahoglu

2013 októberében nagy volt a meglepetés, amikor a török lapokban megjelentek Nur Fettahoğlu esküvői képei. A szerelmespár a fogadást a férfi lakásán tartotta, ahova 70 vendéget hívtak, lényegében a családon kívül csak a legszűkebb baráti kör vehetett részt a rendezvényen. Az érkező vendégek között jó néhány híresség is megjelent, például a Szulejmán édesanyját alakító Nebahat Çehre, és szultán húgát játszó Selma Ergeç is. A sorozat producere, Timur Savci volt a menyasszony tanúja, ezért ő érkezett elsőként a helyszínre.

Íme egy Facebook-csoport, ha újabb Szulejmán hírekre szomjazol!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top