Sztárok

Tovább küzd az álmaiért Rubint Réka lánya

Rubint Réka és Schobert Norbi elsőszülöttje, Schobert Lara szüleitől örökölte kitartását. A tizenegy éves kislányt álmai megvalósításában továbbra is támogatják szülei.

Az Ének iskolája első két szériájának válogatóján is megcsillogtatta már tudását Schobert Lara, ám akkor nem jutott tovább. Schoberték legidősebb gyermekének azonban nem vették el a kedvét az énekléstől, és idén ismét megpróbál bekerülni valamelyik sztártanár osztályába, hisz ismét jelentkezett a TV2 tehetséggondozó műsorába. “Lara egy éve jár énektanárhoz. Nagyon szeret énekelni, és fejébe vette, hogy ismét jelentkezik a műsorba. Természetesen mindenben támogatjuk őt” – nyilatkozta még a második évad válogatójára való felkészüléskor Rubint Réka, aki természetesen idén is elkísérte lányát a válogatóra, és büszkén osztotta meg közösségi oldalán a hírt követőivel.

A Facebook atyjával való egyoldalú levelezés után ezúttal a népszerű videómegosztó oldalnak adott haladékot Alekosz. Részletekért kattints ide!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top