Sztárok

Nem bírjuk abbahagyni! Újabb sztár újabb cuki babája következik

Tegnap Ashton Kutcherék gyermeke, azelőtt II. Erzsébet dédunokája aranyozta be a napunkat. Ma pedig Scarlett Johansson kislányától olvadozhat az internet népe.

Woody Allen múzsája, Scarlett Johansson négy hónappal ezelőtt hozta világra kislányát, Rose-t. Azóta nem igazán láttuk a picit, most azonban egy Los Angeles-i séta alkalmával résen voltak a lesifotósok, és azonnal kattintottak néhány fotót a csöppségről. A 30 éves színésznő, aki már legújabb filmjét forgatja, a szünetben elugrott kislányával LA egyik trendi éttermébe ebédelni. A gyakran Marilyn Monroe-hoz hasonlított, szexszimbólumnak tartott Johansson egy korábbi interjúban a világ legcsodálatosabb dolgának nevezte az anyaságot.Varázslatos érzés. Eláraszt a boldogság, ha a kislányomra gondolok.”

Így a kis Rose, Ashton Kutcherék Wyattje és a királyi baba után izgatottan várjuk, holnap melyik sztár örvendezteti meg az internet népét cuki babafotókkal.

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top