Sztárok

A Dal: Új szerelméről vallott Tatár Csilla

Tatár Csilla új párja tudja, a Dal csinos műsorvezetője családban képzeli el a jövőjét – írta meg a Blikk.

“Van mellettem valaki, aki nagyon fontos lett nekem, és ő pontosan tudja, hogy családban képzelem el az életem. Szeretek feleség lenni, és szeretek szerelmes lenni. Így kerek a függetlenségem” – beszélt meglepő őszinteséggel  magánéletéről Tatár Csilla a Blikknek, majd azt is hozzátette, volt férje, Gönczi Gábor felé sincsenek benne rossz érzések. “Örülök Gábor boldogságának és minden jót kívánok neki!” – mondta az interjúban a Dal háziasszonya, akinek élete nagy fordulatot vett azzal, hogy 12 év után elhagyta a TV2-t, és átigazolt az MTVA-hoz. Azonban ez nem volt könnyű számára, ahogy az elmúlt év sem.

“Nem szeretnék soha többé olyan évet, mint amilyen a 14-es volt. Köszönöm szépen a sorstól, a jóistentől, bárkitől, aki odaadta. Most már tudom, hogy meg tudom csinálni, de részemről ennyi” – vallotta meg a lapnak Csilla, aki az év eleje óta látványosan kivirult.

A Dal: Új szerelméről vallott Tatár Csilla

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top