Sztárok

Durva dalt írtak Berki Krisztiánról

Melegebb éghajlatra küldi Berki Krisztiánt a Központi Hatalom nevű punkzenekar Berky Krisztián című videoklipjében.

 A Központi Hatalom nevű bandát megihlette a celeb látványos életvitele, így írtak egy Berky Krisztián című számot, bár azt állítják, fiktív személyről van szó, a szöveg elég egyértelmű.

 “Azt hittem, én találtam ki ezt a nevet… Érdekes, hogy pont ez a dalunk lett ennyire felkapott, mert már másoknak is nekimentünk” – mesélte Marci, a Központi Hatalom frontembere a Borsnak. “Az volt az eredeti koncepciónk a zenekar alapításánál, hogy csináljunk valami vicces, beteg dolgot, és legyen annyi számunk a repertoárban, hogy mindenki találjon közte olyan dalt, ami sérti őt. Igyekszünk minél sértőbbek lenni” – mondta az irányelveikről.

Berki Krisztián nem hallotta a dalt, és nem is kíváncsi rá, de nem rázta meg az eset. “Nagyon örülök, hogy használnak, és biztosan jókat mosolyognak az ilyen műveken. Most mit csináljak vele, ha elküld egy számmal, valószínű ennél többet úgysem tud tenni ellenem szegény” – kommentálta az eseményeket a  tőle megszokott stílusban.

A dalt itt meghallgathatjátok. A szöveg 18+-os.

Durva dalt írtak Berki Krisztiánról

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top