Sztárok

Külföldön építheti tovább karrierjét Varga Viktor – galéria

Thaiföldi nyaralása alatt különleges élményekben van része Varga Viktornak, aki az édesapjával közös vakáció alatt nemcsak pihen, de karrierjét is építi.

Egyfajta önismereti tréningként fogja fel apjával közös thaiföldi nyaralását Varga Viktor, aki azt reméli, a távol-keleti országban töltött hónapok után új emberként térhet vissza Magyarországra. Már most számos kellemes és olykor kellemetlen kalandban volt része az énekesnek, akinek az útkeresés mellett karrierje építésére is jut ideje: Viktort ugyanis egy világhírű producerrel hozta össze a sors az egzotikus országban, amit Facebook-oldalán osztott meg rajongóival.

“Hihetetlen nap! Tárgyaltam külföldi zenei lehetőségekről egy ameirikai producerrel, a vilaghírű Wyclef Jean testvérével, Sedeckkel, imádta a saját dalaim és a hangom 😀 Utána még nem volt elég ez a hatalmas dolog, felkértek Pattaya sétálóutcáján egy óriási szórakozóhelyen, hogy énekeljek a zenekarral! Mivel rockkos volt a hely, elővettem a régi rock énemet! 😉 Nagyon nagy sikert arattunk, mindenféle náció elismerően jött gratulálni és fotózkodni! 🙂 (nagyon hiányzott már a zenélés, úgyhogy most feltöltődtem!) A kövér Buddha hasába csont nélkül dobtam bele az érmét, a thaiok zabálják a nyakláncomat, és fejtegetik úton-útfélen, és csodálatos naplementével zárom a Naplóm mai fejezetét!:) köszönöm.”
 
Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top