Sztárok

Ördög Nóra könnyekig meghatotta Nánási Pált

Nagyon megindító írást tett közzé blogján Ördög Nóra, aki az apukákról osztotta meg a gondolatait. Szavaitól még férje, Nánási Pál is teljesen elérzékenyült.

“Nóri olyan szépet írt, hogy ma sírva kezdtem a napot” – tette közzé Facebook-oldalán Nánási Pál, azt követően, hogy megjelent Ördög Nóra új bejegyzése a Kisfelfedező blogon. A Rising Star háziasszonya ugyanis arról írt, milyen fontos egy anya és gyerekei életében az édesapa.

“Köszönöm, hogy egy percig sem kell aggódnom amiatt, hogy pótolhatatlan vagyok-e, ami persze néha jól esne az embernek, de amikor a lelkiismeret-furdalás démonaival küzdök, mert éppen nem tudok otthon lenni, ez az egyetlen fegyverem: a tudat, hogy nélkülem is istenien szórakoznak az apjukkal, hiányérzet nélkül!” – írja a TV2 műsorvezetője, aki arra is kitér, mennyire fontos, hogy a szülők támogassák egymást.

Fotó: TV2
Fotó: TV2

“Köszönöm, hogy kiállsz mellettem, ha hiszti van az orrszívás miatt, még akkor is, ha nem túl meggyőzően, és csak a kérésemre teszed, mert nem hagynád, hogy egyedül vigyem el a balhét!” – mond köszönetet a bejegyzésben Nóra, majd némi öniróniával hozzáteszi, mennyire fontos az is, hogy férjével különböznek egymástól. “De a legfontosabb: köszönöm, hogy megmutatod a gyerekeinknek, hogy milyen az élet vagányabb, szabadabb, önfeledtebb, lázadóbb oldala, amit tőlem, aggódós anyukától sosem kapnának meg.” Azonban a kétgyermekes édesanya arról sem feledkezik meg, mennyit jelent neki, hogy társa mindig látja benne a nőt.

“Köszönöm, hogy az a bizonyos másik csillogás is ott maradt a szemedben, ami nekem szólt még régen, de ma is megkaphatom például azokon a kócos, gyűrött reggeleken, amikor a legkevésbé számítok rá, de a legnagyobb szükségem van arra, hogy töltekezzem belőle! Köszönöm neked, és köszönjük nektek, apukák, hogy vagytok!!!” – zárja megható posztját Nóra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top