Sztárok

Diétája után Vajna Timiékhez vezet majd Sarka Kata első útja

Sarka Kata már gőzerővel készül az áprilisi Fitbalance-ra. Rengeteget sportol, és nagyon szigorú diétát követ, így nem meglepő, hogy komoly tervei vannak a nagy eseményt követő napra.

Sarka Kata nagy megtiszteltetésben részesült, hiszen őt kérték fel arra, hogy idén a Fitbalance arca és háziasszonya legyen. “Rengeteget edzem, és nagyon odafigyelek arra, amit eszem. Ez persze sokszor nagyon nehéz” – kezdte Hajdú Péter felesége, majd beavatott minket diétája titkaiba.

“Ahhoz, hogy tartani tudjam az étrendet, mindennap a családom többi tagja előtt egy órával kelek. Ilyenkor elkészítem az ő reggelijüket, és az én egész napi ételemet. A vacsora a legnehezebb, hiszen akkor a gyerekeknek igényeik vannak. Most például Noncsi túrós tésztát kért porcukorral estére, ami nekem is az egyik kedvencem, ilyenkor nehéz megállni, hogy ne egyek belőle” – mesélte a Miss World Hungary licenctulajdonosa, aki azt is elárulta, hogyan készül a Fitbalance másnapjára.

Vajna Timinél eszi degeszre magát Sarka Kata

“Tíz hét múlva lesz, mégis már pontosan tudom, mit fogok csinálni és enni aznap. Reggelizni a kedvenc pékségemben fogok, ebédre pizzát és almás pitét eszem majd, és a vacsora lesz a csúcspont, Vajna Timiék éttermébe, a Nobuba megyek majd, ahol csokiszuflét fogok enni!” – mondta nevetve Kata.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top