Sztárok

Bochkor Gábort zaklatta Alekosz

Kellemetlen konfliktusba keveredett Bochkor Gábor és Alekosz. A ValóVilág negyedik szériájának nyertese az otthonában zaklatta a Music FM műsorvezetőjét.

A Music FM szerkesztője ésBochkor Gábor érdekes vitába keveredtek Alekosszal. A rádiósok szerették volna felhívni ValóVilág egykori játékosát, azzal kapcsolatban, hogy idén nem kapott meghívót a Story Gálára, Alekosznak azonban nem volt elég a telefonos megkeresés. “Szerettünk volna vele egy anyagot készíteni, de nem akarta megcsinálni telefonon. Le akart ülni Gáborral, azt mondta, ez egy komoly ügy, amit nem tud egy telefonos beszélgetésen keresztül átadni. Mi a szerkesztőségben ezt megvitattuk, és végül úgy döntöttünk, ha nem lehet így elkészíteni az interjút, akkor nem csináljuk meg” – árulta el nekünk a konfliktus kipattanásának körülményeit a Music FM műsor-szerkesztője, Háder György. Ami pedig ez után jött, arra senki nem számított. Alekosz ugyanis Várkonyi Andreán keresztül próbált meg eljutni Bochkorhoz.

“Délután csörgött Andi telefonja és Alekosz szólt bele, aki azt mondta, hogy engem keres egy nagyon fontos rádiós ügyben. Persze Andi nem adta át a telefont, próbálta kiszedni belőle, hogy pontosan mit szeretne, de Alekosz ezt végül nem mondta el neki. Nagyon zavar, hogy a páromon keresztül, magánemberként zaklatott ezzel” – mesélt a történtekről a Nők Lapja Cafénak Bochkor Gábor, akit annyira kellemetlenül érintett az eset, hogy még a pénteki Önindítóban is említést tett róla.

Bochkor Gábort zaklatta Alekosz

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top